How To Wear Lehenga – 15 Different Styles And Outfit Ideas


От булката до шаферките, децата за приятели – първото нещо, което ни идва в ума, когато мислим за сватбеното пазаруване, е "lehenga". Това, което започна като традиционното булчинско износване, се превърна в драматична трансформация и благодарение на дизайнерите продължава да бъде много популярна. Можете да трансформирате външния си вид и настроение само като издърпате lehenga dupatta по различен начин и ако това не е достатъчно, вие просто имате един милион варианти в lehengas – никога не можете да имате твърде много от тях! Така че днес, аз създадох книга с лененга за всеки, който търси опции. Да видим какви са те!

1. Сурова коприна Couture Lehenga и блуза

Вертовете на ризата са върнали краткия холи с ленена ръка. Отидете със силно бродирана сурова копринена пола и къса сардесна блуза, подобна на choli. Можете да ги държите и двете тежки и да отидете с гола врата, големи обеци и мангак тика. Ако сте малко в съзнание, носете крехка мрежа или органза дупата и я оставяйте да ви покрие от шията до корема

2. Безсмислено Lehenga Choli

 2. Backless Lehenga Choli

Ако не сте имали безгръбначна блуза за вашето saree или lehenga, това означава, че вашият традиционен килер все още е непълен. Излезте навън с обикновена сурова копринена ленена пола и блуза без гръб с декорация. Поддържайте го прости отпред. Можете да залепите обикновен сарад стита dupatta, ако не искате да скандализирате семейството си.

3. Едностранна флорална риза Lehenga

Както дискутирахме, никога не можем да имаме прекалено много лехинги и благодарение на дизайнерите като Manish Malhotra, които правят някои от тях да се чувстват неадекватни. Една странична ръкава и комбинация от цветя е перфектният баланс на съвременните и традиционните елементи. Той е идеален за дестинации за сватби или за сватбени партита.

4. Злато и черно Lehenga за булката

Когато кажем булка, мислим за червена лебеджа стил Sabyasachi, което е страхотно, но какво да кажем за всички останали функции, от които трябва да сме част? Пречупете стереотипа с черна блуза без ръкави, златна резба с резба и холи. Контрастът и обеци с опушен грим ще бъдат перфектна комбинация.

5. Lehenga Choli за булката

Lehenga за булката е олицетворение на всички стилове lehenga. Ако сте измамник за традициите на старата школа, отидете с силно бродирана червена лехенга и залепете дупатата като саре, или отидете с пола и къса блуза и поставете дупката върху главата си и изглеждайте като милион долара. 19659002] 6. Анаркали Лехенга

Какво ще кажете за смесването на любимата ни любима анаркали с вечната лехенга? Как не мислихме за това по-рано? Може да се смесва и да се съчетае с дълга, сурова копринена курта с анаркали с обикновена пола лехенга. Изберете курта, която е снабдена с централен или страничен процеп, така че да изглежда внимателно и да не изглежда твърде поглъщащо.

7. Crop Top Блуза и Златната Тюл Lehenga Пола

Дизайнери като Manish Malhotra са безкрайно новаторски с lehenga и ни развалят за избор. Златна блуза с найлонов бисер и дълбоко украсена тюлска пола без дупка или принадлежности са чудесен Sangeet вид за булката или нейното племе. Поставете косата си в коприна и я оставяйте да говори.

8. Дълга блуза Lehenga дъно и контраст блуза

Ако се насочвате към булчинско парти на приятел или нещо по-малко случайно, разбъркайте и подхождайте на вашата lehenga, за да постигнете съвременен облик. Изберете една от вашите обикновени дълги поли и го сдвоявайте с контрастни цветове. Дръжте един от тях ясен. Перфектен лехенен стил за хилядолетия

9. Принцеса нарязани холи и пола

Обичай традиционната зелена блуза с дълъг ръкав Banarasi с мека пастелна пола и облечи шифон или тюл на дупката над главата ти, за да изглеждаш като булка, която знае всичко. Отидете на голи или не-грим стил поглед и да остане всичко останало заглушено

10. Блуза отвън и рамене и бродирана телена брошка

Ако сте малки или къси, или и двете – отидете с блуза извън рамото. Тъй като lehengas са склонни да изглеждат свръхсилни, дребничките жени се чувстват като твърде поглъщащи. Блуза стил в задната част на рамото ви отваря леко раменете и една мечтана тюлска пола е напълно подходяща за този външен вид.

11. Розов гагар с ръкавици с пеперуди

 10. Рискова гаргара с ръкавици за пеперуди

Когато кажем ghagra, ние си представяме нещо по-традиционно – червено копринено костюм, който напълно ви обхваща в конвенционалния елемент. Можете да запазите всичко това непокътнат, като експериментирате с по-меки цветове и модели на блуза, като този, който да се придържа към съвременната игра.

12. Пълна ръкави Обикновени холи с сурова копринена пола

Сурова коприна и тюл са легенга, но бродерията прави много разлики за костюма. Така че, следващия път, когато се насочвате към Mehendi или други булчински партита, отидете за обикновена пълна ръкавичка за вашата флорална или отпечатана сурова копринена пола. Блузите с пълен ръкав изглеждат безупречно стилни и носят това с обикновен тюл, който ще се появи на следващото ниво.

13. Сарей стил Lehenga Draping

Комбинирайте доброто на lehenga с традиционната техника saree драпиране и най-доброто от двата свята. Ако не искате напълно подвижния стил на саре, просто да съберете дупатата си в тънки плисета и да я обвиете по начина, по който ще обвиете саре.

14. Едно парче Anarkali стил Пълна блуза Lehenga

Повечето от легендите, които виждаме днес, идват с изрязани топли стил choli, за разлика от старите времена. Ако все пак искате да бъдете така и да го комбинирате с модерен допир, отидете за хляб, който се движи под коремния ви бутон и има пълни ръкави, но с илюзиен елек и пъстра бродирана пола.

15. Пурпурно Зардози Чоли с блуза без гръб

Вие сте булката да бъдеш? Още по-добре, сестрата на булката? Напълно ви е позволено да носите бездънен холи. Отидете с един цвят и плат за цялото облекло, но нека и двамата да откраднат шоуто. Перфектно нагънатата пола на Lehenga ще бъде перфектна комбинация за ооф-опидните choli

Не се шегувах, когато казах, че никога няма да имаме прекалено много ленинга – и ако сте достатъчно умни, ypu ще носят този един комплект (lehenga пола и choli) по повече от един начин. Това зависи изцяло от вас. Какъв е стилът ти на лехенга? Какво обичате да носите лехенга?

Пост Как да носите Lehenga – 15 различни стила и екипировка Идеи изглежда е първото Стиклакра .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *